16-03-2023

Flis til fjernvarme - sådan fungerer det

Den flis, vi skal bruge i fliskedlen, er et restprodukt og kommer fra træ, der er til overs. I vores overordnede strategi har vi en ambition om intet spild, og det flugter med at bruge træ, som andre alligevel har til overs.

Læs mere

01-12-2022

Vi indgår aftale om certificeret flis til Esbjergs fjernvarme

DIN Forsynings kommende fliskedel nærmer sig i idriftsættelse, og selskabet har nu indgået kontrakt med HedeDanmark om levering af certificeret flis. Preferred by Nature er hyret til at sikre, at kravene til certificeringerne overholdes.

Læs mere

29-06-2022

Babcock & Wilcox Renewable Service skal levere fliskedel til DIN Forsyning

Kedlen til flisværket skulle have været leveret af en finsk producent, men efter en mangelfuld levering har DIN Forsyning Varme måttet kassere kedlen og genudbyde den på ny.

Læs mere

09-06-2022

DIN Forsyning Varme A/S' fjernvarmeproduktion skal bl.a. ske via afbrænding af flis. Derfor er tilbudsindhentningen på flis nu offentliggjort.

Læs mere

25-05-2022

Fremtidens Fjernvarme opsiger aftale med leverandør af kasseret flis-kedel

Efter historien om den kasserede flis-kedel, har Fremtidens Fjernvarme kæmpet for at løse problemerne sammen med KPA, men siden slutningen af marts har KPA ikke været på byggepladsen, og der er ikke sket nogen form for fremdrift eller udbedringer af den leverede kedel.

Læs mere

28-04-2022

Kasseret flis-kedel forsinker Fremtidens Fjernvarme

En kritisk situation har ramt DIN Forsynings grønne projektbyggeri på Esbjerg Havn. Flis-kedlen var ved levering så fejlbehæftet, at den er blevet kasseret. En ny kedel er udbudt på leverandørens regning.

Læs mere

11-02-2022

Invitation til deltagelse i markedsdialog i forbindelse med udbud af facader til ...

Læs mere

09-12-2021

FAT-test hos ABB

Arbejdet med at udvikle vores 50 MW havvandsvarmepumpeanlæg har nået en ny milepæl; Vi er begyndt at teste systemelementerne. Developing our 50 MW seawater heat pump has reached a new milestone; we have started testing the system elements.

Læs mere

09-12-2021

Kranløft af fliskedel / lifting the chip boiler in by crane

Vi har nu fået vores store fliskedel / We have now had our large chip boiler delivered

Læs mere

21-09-2021

Volkswagen holder øje med dansk sektorkobling

Gunnar Kilian, medlem af chefgruppen hos Volkswagen Group, har været på besøg i Esbjerg for at se den kommende havvandsvarmepumpe.

Læs mere

07-07-2021

Kontrakt om flishåndteringssystem til Esbjergs fjernvarme på plads

Nu er den sidste store kontrakt for vores projekt på Esbjerg havn indgået. Det blev Konsortiet Lachenmeier-Persolit Entreprenørfirma, der skal levere flishåndteringssystemet til biomasseanlægget.

Læs mere

17-06-2021

Status på byggeriet på havnen

Det går stærkt med vores byggeri af Fremtidens fjernvarme på Esbjerg Havn. Se en lille film om, hvordan havvandsvarmepumpen virker.

Læs mere

18-03-2021

Flytning af bioolietank

Se en lille film med, hvordan vi genbrugte en 83 tons tung bioolietank - i stedet for at bygge en ny.

Læs mere

11-02-2021

Byggeri vil kunne høres i Esbjerg

Fordi jorden under havneområdet er meget våd, skal vores fremtidige bygninger sikres med 1.600 betonpæle til at understøtte fundamentet.

Læs mere

21-01-2021

Pressemeddelelse - Danmarks største havvandsvarmepumpe leveres fra Schweiz

Den kommende havvandsvarmevarmepumpe bliver ikke kun Danmarks største, men også verdens største varmepumpe med co2-kølemiddel. Det vil sikre det omkringliggende Vadehav, som ligger på UNESCO's verdensarvsliste.

Læs mere

21-01-2021

Press release - The largest seawater heat pump in Denmark is to be delivered from...

The danish heating company DIN Forsyning in Esbjerg has reached an important milestone in replacing heat supplied from the coal fired power station by placing contracts for the two main new production units located to be at Esbjerg Harbor.

Læs mere

23-10-2020

Første spadestik til banebrydende energianlæg i Esbjerg

DIN Forsyning tog et stort skridt mod en grøn fjernvarme til de omkring 115.000 indbyggere, da der blev taget første spadestik til Danmarks største havvands-varmepumpe.

Læs mere

10-07-2020

Regarding submission of prequalification and call for tender materials for Lot D ...

DIN Forsyning Varme A/S will today, Friday July 10Th submit the prequalification as well as call for tender materials for final approval at the EU authorities.

Læs mere

29-05-2020

100.000 kunder får fremtidens fjernvarme fra havet

Energistyrelsen har nu godkendt planerne omkring en fleksibel varmeproduktion, der indeholder Danmarks største havvands-varmepumpe, elkedler og fliskedler.

Læs mere

11-05-2020

Regarding the submission date for the Call for Tender material for a 60 MWt wood ...

DIN Forsyning released the call for Pre-qualification and Call for Tender May 11th. They are currently being approved by the prober EU entities and is expected to be officially released May 13th via EU-Supply.

Læs mere

04-05-2020

Projekt om fremtidens fjernvarme uden forsinkelser

Vores projekt med selv at producerer en grøn fjernvarme er ikke forsinket trods verdensomspændende pandemi.

Læs mere

20-04-2020

Submission date of pre-qualification and Call for Tender material for the 60 MWt ...

Submission date of pre-qualification and Call for Tender material for the 60 MWt wood chip fired boiler line is postponed one week. Revised submission date is May 11th

Læs mere

14-04-2020

Regarding the submission date for the Call for Tender material for a 60 MWt wood ...

Since Denmark and most of the World is currently exposed to the COVID-19 virus, DIN Forsyning has decided to postpone the submission date for the Call for Tender material until May 4th.

Læs mere

11-10-2019

Fremtidens bæredygtige fjernvarmeproduktion rykker nærmere

DIN Forsyning etablerer en fleksibel og bæredygtig produktion af fjernvarme, der baserer sig på flere teknologier. Den skal erstatte den kulbaserede varme, vi i dag aftager fra Esbjergværket.

Læs mere

02-02-2017

Grøn fjernvarme til Esbjerg

DIN Forsyning og DONG Energy har besluttet sammen at undersøge mulighederne for grøn fjernvarme fra Esbjergværket til Esbjerg og Varde. Her kan du læse den udsendte pressemeddelelse om det mulige samarbejde.

Læs mere
Vent venligst...